top of page
logo-interpunct.png

Interpunct Traduccions

01 Qui som

Interpunct és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

NURIA.jpg

Nuria Sanmartín Ricart,

directora d'Interpunct

Nuria va nàixer a Quart de Poblet, València, és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i té un Màster Europeu en Traducció Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. És traductora jurada d'alemany i ha sigut professora associada de la Universitat de València i de la Universitat Europea de València. És lingüista homologada per la cadena de televisió valenciana À Punt.

 

Actualment col·labora com a professora en el Màster de Traducció Creativa i Humanística de la Universitat de València, en el Màster de Traducció Audiovisual de la Universitat Europea de València, en el Postgrau de subtitulació per a sords i audiodescripció per a cecs de la Universitat de Palerm, Itàlia, i en el Màster de Traducció i Localització de la Universitat Intercontinental de Mèxic.


L'any 2000, juntament amb altres dos traductors, va fundar a Barcelona la seua primera empresa de traducció, In Other Words, especialitzada en traducció tècnica i localització de software. L'any 2009 va fundar a València Interpunct Translations, empresa especialitzada en traducció jurídica, tècnica, traducció audiovisual i accessibilitat als mitjans audiovisuals (subtitulat per a sords i audiodescripció per a cecs).

equipo

Interpunct és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la traducció tècnica (màrqueting, traducció de catàlegs i manuals), la traducció jurídica (traduccions oficials de certificats o títols) i la traducció audiovisual (subtitulació, doblatge, subtitulació per a sords i audiodescripció per a cecs).

Comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors natius de més de 25 idiomes que són grans professionals i treballen exclusivament en el sector de la traducció. Això ens permet poder respondre davant qualsevol comanda de traducció al moment i entregar-la amb rapidesa. 

Garantim una excel·lent qualitat i compliment dels terminis. Comptem amb clients locals, nacionals i internacionals de sectors molt diversos. Com que som una xicoteta empresa, podem treballar estretament amb cadascun dels nostres clients fins a conéixer perfectament les seues necessitats. 

Mantenint un contacte constant amb el client tant a distància com en persona i cuidant cada detall, ens assegurem de l'èxit de cada traducció.

Com a mostra del seu compromís amb la formació de futurs traductors, Interpunct col·labora amb universitats espanyoles i estrangeres oferint als seus alumnes formació pràctica, tant presencial com a distància:

foto-EQUIPO-Interpunct.jpg

• Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Universitat de València
• Facultat de Filologia i Traducció de la Universitat de Vigo
• Universitat Europea de València
• Universitat Jaume I de Castelló

• Programa Erasmus +

compromís

bottom of page